• Copyright © 2012. Oneweb. All Rights Re served

Svenska cupen final öppen 2014

Lördagen den 15 mars och söndagen den 16 mars 2014 arrangerades Svenska Cupen (Öppen) finalspel på Jutan i Helsingborg. I denna tävling ingår Sveriges bästa boulelag i Öppna klassen.

Att genomföra en så stor och viktig tävling, medförde ett stort ansvar för Jutans Bouleallians. Banorna och allt runt omkring skall fungera. Ett stort arbete för kafeterian och dess personal, mat och dryck skulle serveras i en jämn ström. Detta fungerade bra tack vare olika stationer, med mat för sig, och kaffe, kaka och godis för sig. Detta för att minimera köerna.

BK Kärnan var tävlingsansvariga, även detta fungerade till allas belåtenhet.

Det blev långa arbetsdagar för alla inblandade, till vilka vi vill rikta ett stort tack.

8 lag hade kvalificerat sig till helgens tävling. På lördagen spelade dessa lag om platserna till finalen på söndagen. 4 lag gick till finalspel på söndagen, först semifinalen och därefter finalen.

Lagen som gick vidare till söndagens finaler var: Sibirien CP(SCP) från Stockholm, Sitting Boule (SIT) också från Stockholm, Halmstad Petanque (HPK) från Halmstad och Coccinelle PC(CPS) från Malmö. Resultat Semifinalerna CPC – SIT 3 – 1

till Malmölaget och SCP – HPK 1 – 3 till Halmstadlaget

Vinnare av Svenska Cupen blev Coccinelle PC som vann finalen med 3 – 1 över Halmstad Petanque till vilka vi vill rikta ett stort grattis